Monday, June 1, 2009

Kehangatan hadiah harijadi .

Syukur Alhamdulillah , tanggal 27th Mac lalu sy dah genap 16 tahun .
wahh , ternyata masih mudaaa , ingatkan dah tua . hahaha . ;D .
Boleh buat pantun nih . ;D . Well , bila dah birthday tuh , mesty lah ade je yg nak dimintak kan , hahaha . Rasa2nyaa , apa yg sy mintak ekk? hahaha . ;D

Ok , Ok ! sy bg hint ok .
Bendaklah ni boleh dikatakan gilaan remaja zaman skrg .
Kirenye tak gempak lah kalau takde , *bukan semua ye , sesetengah .


Hahaha .
mesti dlm pikiran masing2 , ade yg terpikir , 'pakwe baru kot?' atau Handphone baru? atauu baju baru ? atau beg jenama yang paling mahal sedunia? atau Kasut yg takkan dpt di bumi , di marikh je dpt? hahahaha .

Bukan , semuaaa itu salahhhh ..
Iniiii diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benda yg sy nak dah dekat brp tahun ekk . hahah
takdelah , benda ni baru je sy tgk then trus tertarik . minat since January lahh , tp Mac baru dpt . kesian kan?






D-60 lahh idaman sayaaa . alhamdulillah dh dpt . Thanks papa . ;)

No comments: