Friday, February 22, 2008

Minggu yg memenatkan.

<-- waktu MSSD ( 18 FEB - 22 FEB 2008)


hari isnin 18 feb until 20 feb,aku ade MSSD (majlis sukan-sukan daerah pahang) di STADIUM DARUL MAKMUR . aku took part dlm LONTAR PELURU UNDER 15. aku dpt tmpat ke-3 . Pertama, SMK SG.ISAP . kedua, SMk Beserah kalo x silap. n third,SMK ABDUL RAHMAN TALIB(aku ler). HEHEHEEH... boleh dibanggakan jugak ler sebab yg masuk 16 org n aku dlm masuk 8terbaik. then,akhirnye dpt number 3. yg took part semua bdn mcm ahli bina badan,seram aku rase. hehehe. Then,acara aku habis isnin pg,ptg isnin aku ambil medal. then,Selasa n Rabu aku dtg gak sebab mane tahu adeyg xdpt lari,aku jd reserved. -Tamat ttg MSSD-

Hari Rabu ptg ( 20 feb) lak, aku ade sukan sekolah . pas balik dr stadium,aku terus g sekolah sebab aku took part dlm LOMTAR PELURU n LOMPAT JAUH. mmg penat nk giler. alhamdulillah,akhirnya aku dpt pingat emas dlm lontar peluru and pingat gangsa dlm lompat jauh.Aku ambik medal utk sukan sekolah ni mase hari ahad ni 24 FEB 2008.nak kate bangga diri,xpon... sebab mmg dah tiap2 tahun. dah bosan dgn medal. hahaha. (gile berlagak ayat) tak boleh blah ayat aku ek. ;D . Nanti lah aku upload gmbr utk Sukan sUKAN SEKOLAH ok. TUNGGUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.... hahah.


2 comments:

bdakoya said...

habeh mencapak ayat...
dah biase konon...heh....

HeArT-bReAk-KiDz said...

budak smart erk??? mail kidz k muahhhhhhlah!