Thursday, February 14, 2008

my friend-friend. hahaha!



<<<-- kawan aku ; Lina syahirah.
kawan2 aku ; Azif and Hadi -->
Kawan aku ramai lagi,bapakkkkkkkkkkkkkkk ramai! tapi,aku admit yang aku lebih selesa kawan dgn lelaki berbanding perempuan.Mungkin sebab aku ni jenis tak pandai lembut2. bukan bermaksud aku tomboy,cuma aku ni tak mcm ade sesetengah perempuan yg cover cun.ohhhh,aku sgt adore mereka! mcm mane bleh jd selembut tuh. WA TABIKK SPRING SAMA LU PEREMPUAN!haha!
Nama kawan2 aku? ok ah,aku bg dgn gelaran sekali ok! haha.
Gadis Gadis Cipanziku ;)
Si Galok --> Lina Syahirah.
Si Playar --> Nik ardiela Shazmily.
Si Tikus --> Siti syahirah.
Si Gebu --> Nur Ezzaty.
Si Peranchais --> Nabila
Si Merah --> Rieaina
Si Cekeding --> Ermyza
Si muntok --> Jaja
Si Sangak --> Ira Maslina
Si Kecek --> Meen
Si bebear --> Shasha
Jejaka jejaka tenukku ;]
Si Jakarta --> Aditya Nugraha
Si Gongdekpong --> Azif
Si Koco' --> Nasrul Ashrafie
Si Loudspeaker --> Hadi Khairy
Si Driver --> Nazri
Si Cili Padi --> Izat
Si AwGe --> Akmal
Si BaCho --> Rudy
Kalau nak list down,sampai krismas tahun 2010 pun xabis sebab pada aku,semua orang ialah kawan aku! ;) . sape yg tanak kawan ngan aku,Get LOST! aku tak mati pun kalau korang taknak kawan aku. lalalala! ok chiowwwwwwwww!

2 comments:

nur eizzaty said...

sayang oii...aku yg hitam lagi hangoss nih ko ckp gebu???ahakz....goli ketiakz den...ko tgk la blog aku..---ezzati93.blogspot.com....

diela said...

playar??
suke suki hang je bg nme.
tak po2..
sat lg aq letak nme hang munyit kt blog aq..