Friday, February 15, 2008

serangan hendap! haha,,

Jgn ingat dendam aku smpai situ je. Pukul 7.20a.m aku smpai sekolah.harini telambat bgn,semalam siapkan homework sampai pukul 3pg.hehe!(buat keje last minute).Mase rehat,pukul 10.10a.m,akumelepak ngan membe2 lelaki aku n 2org membe pempuan aku. yg membe pempuan aku nih jenis baik dr aku,cume membe2 lelaki aku yg koya maino skek. ;D . Aku pun decided nk g jumpe A(membe aku yg celupar tu) kat kelas die. membe2 lelaki aku ni beri sokongan padu,bagus! hahaha.
habis je rehat,terus aku g kelas A,tp pas aku tggu2,die x dtg2. baru jek aku nk blah,si A smpai. Aku pun panggil die, 'Ehh A,sini jap.ade hal'.. Dgn tekedek2 A dtg kt aku,die tny kt aku, 'Apehal?' . pastu aku jawab, 'Sepatutnye aku yg tny ko 'apehal' SEBAB mulut ko ringan sgt ckp pasal aku kat F. ape yg ka xpuas hati ngan aku?ckp je terus terang,xpyh nk luah perasaan ko yg hina tu kt F', Pastu die ngaku die n die ckp, 'aku sebenanya x de niat pun nk kutuk ko.aku cuma ckp ko ni gedik n kecoh jek.sumpah aku x ckp ko belagak atau sombong' . aku jwb, 'yg ko bahlul sgt g ckp kt F tuh pehal.xde topik lain ke selain aku?atau ko x puas hati bdk2 lelaki ramai rapat ngan aku?' . die jawab gini, 'Aku sebenarnye nk kenekan si F tu,nk tgk die nih jenis kepoh ke tak.aku tak tahu la plak bleh jd sampai gini' . dgn sakit hatinye aku jwb, 'pegi mampos lah ko nk kenekan die atau ape2,yg aku nk tau sgt,apehal ko petik name aku? skrg ni,dah jd heboh tau tak!' . dgn muka yg lancau die jwb, 'aku dpt tau yg die x ske ko,then,aku gune lah name ko.tak tau lak jd gini'. 'mcm mane ko nk tau kalau ko cakap tak pakai otak' . then, aku pun blah sebab ade exam. tapi,tibe2 die tarik tgn aku n ckp, 'sorry lah,aku x berniat pun nk sakitkan hati ko. aku mmg byk salah ngan ko' . then,aku ni jwb, 'aku tak kisa kalo ko nk cerita pasal keburukan aku kt org sebab aku mmg x perfect.tp,jgnlah sampai hal dlm kain pun ko nk cite. aku malas nk gaduh2 ngan ko sebab kite nk pmr' . si A ni tnye, 'DAH tu,ko maafkan aku tak?'. aku jawab, 'aku maafkan kalo ko perbetulkan keadaan.kalau selagi x betul,jgn sesekali panggil aku kwn ko'.
Aku pun lari masuk kelas sebab exam dah 5 minit start.blm sempat aku duduk,membe2 lelaki aku tny, 'Amcm miera?settled?'. AKU jwb,' belum lagi,Ade pengikut die yg kecek tu'. membe2 lelaki aku pon jwb , 'berehhh,yg si F tu aku nk ikut same g settle.aku mmg dah lame x puas hati ngan die. kite g ramai2 ah,kasi gempak sket' aku pun ketawa n jwb, 'kepale hotak kau gempak,kalo cikgu disiplin tau,mahu tak mampus kite kene merit'. dieorg jawab, 'lahh,ingatkan otai sgt AMIRA NATASHA'. SO,aku ingat nk g serang hendap kat kelas F tu. nanti aku sambung kalo dah settle o. tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..

2 comments:

nur eizzaty said...

JULING MATAKU MEMBACA BLOG MU..AHAHA.....

bdaKoya said...

oit...aq nak suh ko bkak blog aq gak....