Wednesday, July 16, 2008

pantai lagi...





.gemuk sungguh aku. mase ni cuti sekolah,biaselah.aktiviti penghadaman amat lambat berlaku.ape taknye,belum 1jam mkn nasi,5minit pastu mkn roti plak.lepas tu,mak aku ajak g kfc plak kt TC. kan gempak tu! hahaha.Tapi skrg aku and ct syahiirah,mambe aku plg ngokngek puase! since bulan 7 lagi.alhamdulillah kitorg dh hbs pose ganti,skg ni tgh pose lagi,pose sunat.nak tambah pahale lah,sbb skg byk dose. hahaha. astagfirullahhalazim aku ni..ape nk jadi ler ek? hahaha. oh ye,gmbr ni mase aku kt Pantai Sepat lagi.tp mase ni aku g ngan mak aku,autie,cousin aku dlm gmbr tu,sofea n isaacs.Kirenye sorg hero je lah mase picnic ni. hehehe.nnt aku upload lagi gmbr mase kitorg g pantai batu itam k.Best lah! tp yg xbestnye,panas giler.Kitorg smpai pantai sepat ni kul 12.50tgh hari.kitorg lepak sampai kul 5.30.tapi yg x bleh bla nye,kitorg merupakan satu2nye pengunjung yg takut panas.Ade gk maklong aku ckp cm ni, 'korg ni nk sgt g sini.pastu xnk mandi.' pastu aku jwb ler, 'Alahai maklong ni,xrock la beb.kitog ni takut panas lah.almaklum,i ni kn org puteh yg xberape nk putih' HAHAHAHA. pastu maklong aku jwb, 'ish budak ni,ade je nk dijawabnye.kalo x nk mandi.Jom ar balik,nisa(mak aku)' .. pastu mak aku sekepala ngan kitorg ckp cm ni, 'balik?taknaklah..baru sampai kan?' . hahaha. pastu semua 'booooooooooo' kt maklong aku.Kesian mak long aku,tua2 pun ttp kene pangkah. apepun,kitorg semua enjoyed ourselves very much there eventhought the smells of the goat's faeces were barely ruined out picnic' hahahaha.adios amigos! aku berambussssssssssss~

2 comments:

Anonymous said...

huhu...beh giler citer pasal pantai tu....x tpu tp jahat r ko pangkah maklong ka..x ajak aq lak tu...

nUr EzZaTi said...

aku rase kan kan kan...
pantai tu dah naik nyampah tgk muka ko...
hahaha...
kalo pantai tu ader mulot...
begini die akan berkata...
'haihss....budak ni lagi yg dtg..sebok jer'
hahahaha...
jgn mara syg...